Luna precedenta Ziua precedenta Ziua urmatoare Luna viitoare
By Year Cauta
Mamut Bike Race 2017
Sambata, 02 Septembrie 2017

Fotografia postată de Bicheru Cycling.

Sâmbătă, 2 septembrie 2017, în Alba Iulia se va desfășura concursul de ciclism Mamut Bike Race.
Competiția este de tipul mountain-bike XC, destinată în principal sportivilor amatori, începători, intermediari sau avansați, dar și sportivilor legitimați. Vor rămâne în continuare 2 trasee de concurs, fiecare dintre participanți putând alege, în funcție de condiția fizică și nivelul propriu de pregătire. La această a III-a ediție am crescut gradul de dificultate al traseului scurt, considerând că noile peisaje merită din plin parcurgerea celor cca.7km în plus față de primele 2 ediții.

Vă propunem pentru această a III-a ediție 2 trasee de concurs:
- MBR Race - traseu SCURT (accesibil sportivilor intermediari și începători), cu o lungime de aproximativ 35km și o diferență de nivel pozitivă de cca.1300m, considerat de dificultate medie. Acest traseu va rămâne, în cea mai mare parte, traseul din anii anteriori, adăugând 7Km (cu +400m diferență de nivel).
- MBR Maraton - traseu LUNG (accesibil sportivilor avansați), cu o lungime de aproximativ 60km și o diferență de nivel pozitivă de cca.2000m, considerat de dificultate sporită. Acest traseu va ramâne, în cea mai mare parte, traseul din anul anterior, putând suferi mici modificări.

Detalii suplimentare se pot obține pe site-ul competiției: http://mamut.bicheru-cycling.ro/
Te vom ține la curent prin intermediul paginii de facebook https://www.facebook.com/mamutbikerace - event facebook

Pedalează împreună cu noi în Cealaltă Capitală, Alba Iulia!

Locatie AB, Alba Iulia

Evenimente recomandate

Niciun eveniment

Cautare