header_web_juniorranger2017 slide_turdaturism2016_shop01 header_facebook_turdeni201606_bedeleu header_facebook_turdeni201607_bedeleu header_web_turdeni_04renew header_web_bedeleu_potecatematica header_web_turdeni_03renew

Ce este Turdeni.RO? Pe scurt, un grup de pasionati de munte si activitati montane, un loc de intalnire pentru diferite activitati si evenimente, un site de internet pentru promovarea activitatilor si sporturilor montane din Turda si imprejurimi.

Turdeni.RO inseamna primul pas in descoperirea naturii si a muntelui. Impreuna cu noi poti descoperi sporturile montane, vei vedea ce inseamna escalada sportiva si poti transforma sporturile montane, din hobby in pasiune, iar cicloturismul si excursiile in natura intr-un mod de viata. Vor fi alaturi de tine si alti turdeni, pasionati de munte si sporturi montane.

Turdeni.RO este locul unde sunt organizate diferite intalniri cu pasionatii de munte. Vom putea viziona filme din expeditii montane din intreaga lume, prezentate de realizatorii acestor expeditii. Vei afla ultimele noutati legate de echipamente si accesorii pentru mersu` la munte si le vei putea testa la fata locului. Salvamontisti, montaniarzi, sportivi si drumeti cu experienta te vor invata din tainele lor legate de mersul pe munte.

Turdeni.RO te tine informat cu stiri despre activitatile, evenimentele si sporturile montane din zona. De asemnea vor fi promovate evenimentele locale de turism si sporturi montane, sau evenimentele nationale si internationale la care vom putea participa impreuna.

Daca esti in Turda, fie ca localnic, fie in trecere, te asteptam sa ne vizitezi. Vino sa iti faci prieteni  noi, sa iti planifici iesiri la munte, sa cateri si sa te bucuri de toate acestea in timpul tau liber! Cu siguranta noi o facem si pentru ca avem un vis: catararea si mersul la munte sa devina - ca in alte tari - activitate de de masa! Vino alaturi de noi, pentru o experienta unica sau pentru inceputul unei frumoase aventuri.

Mai multe informatii:
TurdaTurism.RO - 0744.678674 - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Facebook: TurdaTurism.RO, Turdeni.RO